Rita!

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny kategori som heter Rita! Den heter så för här kommer jag lägga in bilder på teckningar jag har ritat! För jag älskar verkligen att rita! Det har jag gjort sedan jag var en liten plutt som gick runt i blöjor :P

Ester time!!!

Haallå där! :D

Idag kommer våran sötaste granne till oss!!  ESTER  !! Hon är typ ett halv år och mamma och jag ska passa henne helt själva! det kommer att bli super duper kul.

Glad påsk allihopa!

Bugg!!

Heejsan alla läsare!! ( om det nu e några ^^)
 
Idag hade vi en Påskfest i skolan!!  Men det bästa var att vi fick bugga! för ungefär en månad sedan hade vi bugglektioner med Jonathans pappa Conny. Och idag visade vi vad vi kunde :DD Det var jätte roligt. Först gick vi igenom allt så att vi komihåg alltihop. Sedan släckte dom ljuset i gympasalen där vi var då. Och så tände dom röda och vita lampor. Så satte dom på musik och så fick man bjuda upp och dansa. :DD snacka om kul! Efter några låtar hade jag dansat 5 danser!! Och när man buggar blir man yr efter ett tag så jag svimmade nästan för att jag var så yr. Jah la mig på en bänk. Då spelade de en lugn låt. ( kommer inte ihåg vilken ) Många dansade tryckare men inte jag. Det kändes som om jag bara rörde mig så sakta skulle jag dö för att jag var så yr. Jag går ju i femman snart sexan. Så vi fick lära oss bugg nu i femman. Men det käns som om inga andra får lära sig bugg!! t.e.x om jag frågar min kusin som går på en annan skola får de inte lära sig bugg. Och om jag frågar en kompis säger hon att de inte häller har fått lära sig bugg! Har du fått lära dig bugg för jag vill veta om det är några fler en vi på min skola!!

Första inlägget!

Heejsan :DD Innan hade jag en blogg som hette alicelizzy. Jag tänkte " nämen varför valde jag det namnet?? ". Jah och här ser ni resultatet. Det bliv aaliceida blogg istället. Besök gärna min syrras blogg aanniematilda.blogg.se !!

RSS 2.0