Skolstart med styleDagens Outfit ;)  (Ledsen för den dåliga kvalitén på nedersta bilden!)

Jag brukar inte vara den typen som är så hemskt intresserad i mode och kläder. Men eftersom folk verkar dras till sådana bloggar så kan man la försöka. Så här har ni 'Första Dagen I Skolan' kläderna! Jupp, idag började skolan (bläh!). Egentligen hade man bara velat ha en enda dag till av sommaren. Men nej, här pep väckarklockan 06:00. Mina kompisar blev helt paff när de fick reda på vilken tid jag gick upp. Men jag skulle duscha, hitta kläderna, äta osv innan vi började klockan halv nio. Och jag är den typen som inte mår bra av att stressa. Men första dagen i sjuan! Wohoo, helt enkelt! :D
Det var inget speciellt egentligen. Man skrattade lite åt de nya sexorna som var nervösa så knäna skakade. Gick igenom info och andra saker med nya mentorerna och nya klasskompisarna. vi fick också årets skåp. Men som jag känt på mig så krånglade mitt skåp. Nyckeln gick inte att få in i själva låset. Så jag får vänta tills de kommit på en lösning.
I <3 Min Tröja! Den är köpt på GinaTricot om ni vill veta det! Kusinen Nelly köpte en likadan, fast rosa med ett annat tryck. Vi var super-glada när vi köpte dem i Borås igår :3

När börjar/började du skolan? ;)

/AaliceIda

I'm back on track!

Hej!
Längesedan jag var här. Men Tack vare kusinen Nelly som gjort en sån snygg design så tänkte jag att man kunde börja igen! Även om det inte var någon som läste bloggen innan... Men det ska jag försöka ändra på!
Här kommer jag skriva ungefär samma som jag gjorde innan fast inte å kladdigt om man säger så. Så jag kommer iaf skriva om mina största intressen. Musik/gitarr, måla/rita och en liten bit fotografi. Jag har ingen egen systemkamera men jag får låna min systers Canon ibland.
Mer tänker jag inte skriva just nu eftersom jag inte har något att skriva om! Hehe, ^^
Min Yamaha APX500
Manga är en grej som man kan måla ;)


Ett kort jag tog i Juli

/AliceIda


RSS 2.0