Cousin Power !

Bara för att vi är bäst ! :DHaha , såhär kan det gå när man har tråkigt en kväll och tillbringat dagen med kusinen ! ;)

/AliceIda

Minnestund

Förra veckan under min skolas sportlov så hände något fruktansvärt.
En sexa avled i svår lungcancer. Hon hade alltid haft problem med hostning osv men misstänkte aldrig att det kunde vara något sådanthär allvarligt. Så när hon skulle åka in för att kolla henne då hon hade haft förfärlig hosta hittade man spår efter cancer i hennes lungor. Man tog lite fler prover och hon sattes in på sjukhus. Eftersom man inte hade hittat cancern tidigare hade den spridigt sig dödligt. Efter någon vecka kolappsade hennes ena lunga och hjärtat stannade. Hennes liv räddades av resperatorn som andades åt henne. Och efter några dagar fick hon somna in.
Så idag blev det ju såklart minnestund i aulan. Man fick tända ljus, skriva några ord i en liten bok, lyssna på komunens präst tal och fälla en tår. Hon var ju trots allt bara 12 och hade hela livet framför sig!
~
R.I.Pjag fick aldrig lära känna henne och jag tror inte många på skolan kände henne helt och hållet heller. Men alla kramades och grät tillsammans för den här flickan. Speciellt hennes egna klasskamrater som var rödögda av gråt...

/AliceIda

Målat !

Gissa var inspirationen kommer ifrån ! ;)/AliceIda

Mini Pingis

Pappa kom hem med något som verkligen uppskattas!
Ett mini-pingisbord ! :D
~
/AliceIda

Gårdagens Göteborgs besök !

Åkte in till Götet med pappsen och syrran för att shoppa och ha en dag tillsammans igår. Riktigt mysigt ! :)
Strosade mest runt i gallerian i Frölunda tillsammans. Men tog också en sväng genom Ikea påvägen hem för att fika lite ;)

American Hood BikBok 299 kr / Whiteboardpennor Ikea 19 kr / Naruto pocket Bokia 69 kr/st , 4 för priset av 3

Tja , jag har inte läst Naruto förr. Men däremot har jag läst lite Dragon Ball så jag är ju van vid att läsa baklänges som man gör i sådana här serier. Och dessutom verkar Naruto vara en av de populäraste serien om man säger så och det ger mig inspiration till att rita ! ;)

/AliceIda

Spiderman

Våran färgglada hjälte ! ;)/AliceIda

Kvällsmat

Finns det något bättre än att grilla korv i kaminen !?
~
~
/AliceIda

Jake Sully ,

Jake Sully eller JakeSoulli? ;)/AliceIda

Ulrik Munther - Born This Way Cover

Jag vet att säkert många redan sett det här klippet.. Men det är så sjukt bra !
Känn er ägda alla som sa att Ulrik inte var eller är bra ! >8'D
~
/AliceIda

Vi är så bra !

Det finns verkligen inget bättre än att vara med vänner !
~
~
/AliceIda

Uppdatering om några timmar ...

Är helt slut nu och vill bara gå och lägga mig... Så jag berättar la och bloggar och blah blah blah och allt det där om några timmar ! :)

Lunch !

*Mums Mums*
~/AliceIda

Mini-vår

Snaart är våren här ! :)
~
/AliceIda

Städat rum !

gött att ha ett rent rum igen !
~
FöreEfter/AliceIda

I See You ,

Någon som kan gissa filmen ! ;)
~
/AliceIda

Dålig uppdatering..

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera
Men imorgon då sportlovet brakar låss ska jag minsan ta krameran och dra ut i... det nu snöfyllda vädret och plåta allt som kommer i min väg! :)
Btw , nu tänker jag vara lite wb Tinkerbella. men jag blev så kär i de här skorna...
Så de kommer troligen bli mina till våren/sommarn ! :D
~
Men tänk er ett vitt linne... eller något slag av en vit tröja, jeansshort och så dessa skorna!
...
Ge mig sommar ! D:
/AliceIda

Freddie Wong , on YouTube !

Den här killen är ju helt SJUKT bra på att redigera filmer!
Kusinen visade honom på Youtube för oss på pappas kalas och jag blev helt fast!
.
/AliceIda

Konsert vid västkusten ,

Vilket ös det blev igår asså !
Pappa frågade för någon dag sedan om någon i familjen ville följa med honom, kusinen och hans pappa på en konsert. Inte en sådan där konsert med skrikande fans och blinkande lampor åt alla håll. Nej , min pappa lyssnar ju inte precis på sådant ;)
Nej , vi gick på en jazz konsert. Det är inte riktigt min stil av musik. Men jag gick för att göra pappa glad och lite för nostalgi känslan. Alltid när jag var liten och vi var på väg med husvagnen till Vallersvik där vi campade varje sommar så brukade pappa spela den här typen av musik. Tills vi tröttnade på den och började spela våran egen ;)
Men iaf! Vi åkte runt fem mot västkusten där vi har våran båt och där konserten skulle hålla hus. Kändes wierd att vara där nu mitt i vintern...
Aja , Per-erik Hallin drog igång först av alla. Riktigt gött!
han var verkligen mycket bättre än vad han såg ut att vara.
.
Sedan kom någon.. som jag tyvärr glömt namnet på och hans trio. Inte riktigt samma sak som med Per-erik.. Men de var fortfarande duktiga. Och till sist kom då dem som pappa, kusinen och hans pappa väntat på!
Alex Acuna! Och hans två norska kompanjoner ;)
Det som gjorde hela kvällen lite roligare för mig som inte är så JÄTTE intresserad av den här typen av musik som jag sa tidigare var att de hade lite tekniska problem. Så de två norska fick underhålla oss lite grann med sitt goa språk ;)
" Sååe , harre ni höert den om norske, svenske och dansken?" , sa en. Hahha, he made my day! ;)
Men kvällen var iaf mycket bättre än vad jag hade trott. Men trött var jag när vi åkte hem klockan tolv på natten... Och det är jag fortfarande... Så ska nog gå och ta en liten tupplur innan jag åker till en kompis för en filmkväll/kalas för hans födelsedag! :)
.
/AliceIda

Gla' Torsda'

Idag var en riktigt mysig dag.. Vi var ganska få i klassen pga av någon sjukdom som går nu. kräksjukan? Nä, jag är inte helt hundra. Men vi var inte så många som vanligt iaf. Men det var mysigt och det kändes som om hela klassen var bästa vänner eller något. Men dagens adrenalin var nog när ambulansen kom. Man känner sig som ett dagisbarn igen när sådant händer ;)
Men också som ett frågetecken. Vad i hela friden hade hänt?? Höll någon på att dö!? Men sedan fick vi reda på att det var någon sexa som hade slagit i huvudet rejält nere i underhållningsrummet, även kallad för "Luckan".
Det är lite spännande när sådant händer. Den senaste gången något liknande hände var när en klasskompis till mig bröt nyckelbenet när vi körde rugby på rasten i trean ^^
Har du sett eller upplevt något olycka ?

/AliceIda

Toph Bei Fong

Nerd Time ! :D
Jag hittade en sjukt snygg bild på Top från Avatar - the last airbender serien och var ju såklart tvungen avv göra en liten wannabe! :3
Fast utan Promarkers då.. Dels för att det var så längesedan jag bara köre med blyerts och dels för att den bruna och hudfärgen är typ slut :(
.
/AliceIda

RSS 2.0