inget händer

Dålig uppdater pga tråkigt och händelselöst liv
Sitter hemma ikväll. Skulle ta mig ur huset och försöka träffa lite folk men blev inget med det. För trött efter en speckad vecka. Suger verkligen för vill verkligen ta upp kontakten med det folket igen :/
aja, ha det
 
 

mornin'

Skön morgon indeed! Våren som hälsar på kanske? Hoppas innerligt det, äckligt trött på vinter och regn och allt det äckliga vädret. Lite sommar och vår och jag mår genast 1000 gånger bättre! Det var tom fucking ljust ute när jag gick upp idag! Gick iofs upp kl 7 då man har sovmorgon men ändå. Kommer inte heller vara mörkt när jag slutar 16.10 wiii! Haha, jaja ha det
 
cray cray

trajor

äääälskar denna hemsidan! Så sjukt goa och coola street kläder! Klickade hem 3 nya tröjor där ifrån ikväll. Får dock vänta i 10-20 dagar innan de kommer fram haha. Fett värt då de är så fina höhö
 
 
 
 

-

saknar han myckeeeeeet! Seriöst, hahah jobbigt att vara såhär kär och endast vara 16 år utan möjligheten att träffas när vi vill pga avstånd.
 
 
 

mondayyy

Tackar gud för sovmorgon. Oh lordy va jobbigt det hade varit att gå upp idag annars! Fortfarande skoltrött som satan men sov gött inatt så att gå till skolan känns inte lika hemskt idag som det gjorde igår. Harre!
 
 

Ut

Gick ut en runda med gosen i skogen idag. Skulle gärna gått lite längre och fotat mer men gosen var mes och vill in igen haha. Aja, lyckades fånga lite bilder i alla fall.
 
 

Det är såhär varje morgon ska börja

Glad alla hjärtans dag! Hoppas eran dag började lika bra som min hihi!
Sitter i Öxabäck i ett kök medans min go står och steker pankakor till mig. Livet blir inte mycket bättre än såhär.
 
 

yo

Inget händer. Sitter för det mesta på mitt rum och är trött. Gosen kommer snart så att man får lite vettigt sällskap i detta huset. Geez, mamma kaosar på riktigt. Hatar när hon blir sur över ingeting och låter det gå ut över mig och min syster. Aja, ha det!
 
 

Öxabäckis

Här är jag lycklig. Med min honom, min go
 
 

ammen tja

Här sitter jag och dricker te! Jajamensan! Även jag har fallit för te! Haha det var väl på tiden. Så länge det är en skvätt honung och en liten sked socker så är jag nöjd!
 
Även fett taggad inför lovet. Inte bara för att jag slipper skolarbete och kan spendera hela dagarna med min go. Utan för att vi ska få låna en analog kamera från skolan! Så satans kul! Media är allt den perfekta linjen för mig. Till och med fotohistoria är kul! Haha, synd bara att alla övriga ämnen ska komma och peta i min åsik om skolan.
Hade!
 

målamålis

hur jag fördriver tiden. Haha, en tatuering hade inte varit fel :P
 
 

Bandana baby

Åter en skol uppgift! Skulle fota två bilder med olika "laddningar". Jag valde att ta en bandana som en vara jag ville sälja och plockade helt enkelt fram två helt olika stilar som använder bandanan på olika sätt. Blev riktigt nöjd!
 
 
 

nom nom

Götebooooorg. Serri, älskar staden. Skulle aldrig kunna tänka mig bo där men när det kommer till shopping är det prima haha! Galet att jag lyckades kamma in 1 mössa, 2 bandanas, 2 tröjor och 1 par slappisbraller för knappt 1000kr!? Och tror endas 1 plagg var på rea eller något. Men jag är nöjd. Älskar allt det nya hihi
 
 

RSS 2.0