chrystal bby

fick btw hem denna i brevlådan för någon vecka sedan. Tycker den är fett nice
 
 

Så satan gött

20 fycking grader ska det blir hela dagen imorgon med strålande sol. Är så fett taggad på sommaren så jag kan tuppa av. Ska rocka den nya kjolen imorgon. Enda som suger just nu är att denna veckan verkligen är a pain in the ass. Hade engelska NP i måndags och stressat sönder med klassen igår och idag för att få färdigt vårat lilla projekt som ska främställas imorgon som även kommer bli en fullspeckad stressig dag. Sen matte NP hela jävla fredagen. Ingen vila alls här nein nein.

Ska nog ut och leka lite med olika foto trick jag läst om på nätet. Ha det!
 
 

breakfast bby

fiesta
 
 

mmm

Spenderat helgen i Öxabäck precis som vanligt. Dock så firade min prins sin födelsedag så det var lite extra mys. Hängde upp en jilang i taket och tände ljus i hela rummet åt honom när han kom hem i Fredags. En blå tröja fick han av mej som jag nästan vill ha själv. lol
Annars har vi inte gjort så mycket mer. Flötat oss, ätit jordgubbar med nutella, tatt en promenad och gjort dreads på honom. Men det har varit en riktigt bra helg. Är dock inte laddad för en ny vecka, men ändå. Fortfarande bra helg. Harre

 
 

Go dag

Har en känsla av att det kommer bli en riktigt go dag idag! Slutar efter lunch och ska då bli upplockad för att åka till Öxabäck för att sen fira gosen på hans dag. Kommer bli feta mysigt.
Hoppas ni är lika taggade på denna dagen som jag! (fast hallå, fredag, vem är inte det?)
Ha det!
 
 
 
 

missar

missar från Hallåsen. Fegisar är de allihopa.
 
 

go morgon

Fick vakna bredvid underbaringen vilket var riktigt gött. Kan inte vakna upp till något bättre haha.
Men fick inte ligga kvar länge för var tvungen att gå upp och gratta systern på sin 19 år dag.
 
Ikväll blir det mys med familjen istället för kalas vilket jag är så galet tacksam för! Mamma får totalt spel innan kalas haha!
 
 

RSS 2.0