I'm sooo bored...

Absolut inget speciellt har hänt de senaste dagarna.. Absolut INGET! Eller.. jo, jag har ju itne suttit och sirrat in i väggen precis... Men iaf. Men när jag har tråkigt så brukar jag surfa runt och kolla på roliga youtube klipp!
Så därför bjuder jag på denna ^^
.
.
/AliceIda

Frostig Morgon

Sovmorgon! <3
/AliceIda

Homework = HemmaJobb = barnarbete!?

Så sjukt mycket läxor! Engelska Glosor, Franska Glosor, Fysik, Geografi prov, matteläxa... Och några andra läxor jag säkert glömt av... Fattar knappt att jag hinner sitta här just nu.. Får la ta och sticka till läx-böckerna nu på en gång antar jag -_-'
Bara något jag snabbt gjorde i Paint x'D
/AliceIda

Home From Church ...

Inget går upp mot att träffa de gamla vännerna i kyrkan som man känt sedan Barbie och bil tiden ^^
Haha, vad muskelknuttig jag ser ut 8'D

/AliceIda

Ny Header!

Tack syster för den underbara nya headern! :D
/AliceIda

Teenagers - My Chemical Romance

Jag har blivit helt besatt av denna låten. Det som förvånar mig mest med det är att jag inte alls är den typen som lyssnar på lite 'hårdare' musik som My Chemical Romace spelar x'D
.
/AliceIda

John Mayer Silhuett?

Jag har glömt av vad man kallar det när man liksom bara målar själva skuggningen... Men ajja, här har vi John Mayer! :D Kanske svårt att se. Men det är i alla fall han.
Inspiration från omslaget av 'The Village Session'
.
Jag måste verkligen bli bättre på att ta bild i bättre ljus ^^

/AliceIda

Black 'N White

Har funderat ett tag nu på om jag ska lägga upp lite bilder på mig själv som syrran tog på det senaste lovet... Och jag har nu bestämt mig för att göra det. Why not liksom? ^^
.
jag har en axellös tröja bara så ni vet x'D
Tack Annie för de fina bilderna :)

/AliceIda

Rit Bomb!

Wohoo, Nu kär vi ett nördigt rit maraton! :D
En bild jag målade för ganska länge sedan nu :o
Men erkänn, är han inte för cool!Något jag faktiskt målade här om dan. Och eftersom jag är lite töntig så har jag (självklart!) målat en bild på Aang ;DEn bild som jag målade för någon dag sedan. Ska föreställa mig (Den blåögda tjejen) och min bästa vän på Habbo.se (Killen då ^^)Hel bild :'3
Egentligen så ska glasögonen sitta för ögonen.. Men eftersom ögonen redan var gjorde så ville jag inte förstöra dem med att försöka måla brillerna framför ögonen.. Så det fick bli i pannan ^^Ska föreställa yngsta kusinen. Målad för någon månad sedan :)
Fast den ser bättre ut på riktigt än på bild vilket stör mej lite >:/Jaa.. Det var ju ett tag sedan denna blev till x'D
Målad för hand och färglagd i Paint! :D
Så ni inte tror jag kopierat från någon random sida! x'D

/AliceIda

Avatar - The Last Air Bender

Jag är nöörd! :D
Hahha, men det är jag! En riktig Avatar - The last airbender nörd! :D
Jag har köpt alla tre 'böckerna'.. Som egentligen är DVD.. Men iaf..
Köpte första boken för länge sedan som jag redan sett på när jag fick den :)
Men nu under lovet så invaderade (*host* besökte..) jag, Annie och pappa Ullared där pappsen hittade de två sista böckerna för ett rimligt pris! Så nu har jag dampat Avatar hela lovet! Varje bok är runt 8 timmar... Så.. ja.. Det tog sin lilla tid 8'D
Eftersom jag e lat så orkar jag inte förklara själv med egna ord vad serien handlar om så hämtar jag ngn text från Internet! :D (Vad skulle jag göra utan Internet? ^^)
(Hämtat från Wikipedia)

Serien kretsar kring den 12-årige luftbändaren Aang som ett århundrade tidigare än då serien startar precis har fått reda på att han är Avataren pånyttfödd, något som en Avatar i sig blir berättad för tidigast efter att denne har fyllt 16 år, eftersom munkarna känner att det är ett stort krig på gång vilket utgör att han väldigt snart måste kunna bemästra alla de fyra elementen för att behålla balansen för fred i världen. Detta utgör att han blir ivägskickad till det Östra Lufttemplet för att slutföra sin träning. Han hinner dock fly innan han skickas iväg.

Världen serien utspelar sig i består i grunden av fyra olika nationer vilka kan bända och nyttja det element/folkslag de tillhör hur som helst. De fyra folkslagen består av EldnationenVattenfolketJordriket och Luftnomaderna. Avataren är den enda av alla människor som kan bemästra och böja de fyra elementen då denne är världens beskyddare. När en avatar dör reinkarneras hon eller han, till ett av de andra elementen, vilket utgör att det är en konstant cykel kallad Avatarcykeln (Vatten>Jord>Eld>Luft) representerat från de fyra årstiderna), för att skydda människorna. Alltså är avataren inte bara en slags gud utan även en enkel människa.

Då Aang, på sin flygande jättebison Appa, reser iväg förvirrad på grund av det stora ansvaret som visat sig vilar på hans unga axlar tvärs över världen hamnar han i en plötslig storm vilken kastar ner Aang och Appa ner i havets djup varpå Aang omedvetet går in i Avatartillståndet (vilket menas att han kommer in i andevärlden, och han samlar ihop kraften hos alla avatarer innan honom för att få en mäktigare styrka) som blandar hans luftbändning med vattenbändning och skapar en frusen bubbla som ska skydda honom och Appa tills stormen har avtagit, dock förde stormen och havets strömmar denna bubbla ner till Sydpolen vilket utgjorde att den aldrig tinades.

I första avsnittet får vi först lära oss att Eldnationen är nära att vinna ett krig som pågått i 100 år och att det Södra Vattenfolket är i kris då krigare har lämnat hemmen oskyddade för att försöka bekämpa Eldnationen så gott de kan runt i världen. Endast Jordriket, så vitt man vet just då, är den enda nationen som än så länge tycks kunna stå emot, dock inte helt, Eldnationens anfall. Två syskon, Sokka och hans syster Katara (en, just då, väldigt oerfaren vattenbändare), från Södra Vattenfolket är ute och jagar efter mat när de plötsligt får syn på en annorlunda formation i ett mindre isberg. Inuti detta isberg visar det sig att Aang har varit i under de senaste 100 åren och att Eldhärskaren Sozin har tagit fördel av avatarens frånvaro likaså av en en komet som just då passerade jorden och utgjorde att Eldnationens bändare fick förstärkta förmågor.

Det visar sig också att detta krig börjades med att utrota alla Luftnomader i världen. Aang är alltså inte bara den senaste avataren utan även den sista levande Luftbändaren.

Från Södra Vattenfolkets by måste han nu ta sig, tillsammans med Sokka och Katara, upp till nordliga vattenfolket på Nordpolen som består mestadels av väldigt många, skickliga, vattenbändare (vilka har stått emot Eldnationens anfall under alla år) och även en mästare som måste lära Aang att bemästra vattenbendning, då han måste bemästra elementen i ordning luft, vatten, jord och eld). Emellertid visar det sig även att på jakt efter avataren är den, från Eldnationen, bannlyste Prins Zuko som vill med ett tillfångatagande av avataren återupprätta sin heder i Eldnationen.

Mot slutet av säsong ett får man reda på att Aang måste bemästra alla fyra elementen innan sommaren är slut eftersom den komet som passerade för 100 år sedan och gav eldbendare förstärkta förmågor är på väg tillbaka, vilket då kommer att resultera i ett ytterligare stort anfall gentemot kvarvarande nationer och folk, för den nye Eldfursten, sonson efter den förre, Ozai oanade krafter att äntligen kunna ta över världen. Att bemästra alla fyra elementen kräver år av disciplinerad träning och om inte avataren innan kometens återkomst har bekämpat Ozai innan dess kommer ingen någonsin att kunna återställa balansen till världen, inte ens Avataren.

 

Haha, det blev en hel del text.. Men eftersom när jag snabbläste igenom allt så hittade jag inget som riktigt kunde bli lämnat utanför... Så.. ahh.. Jag antar att ni slutade läsa på en gång när ni såg all text.. x'D

Men det e lugnt, det skulle jag med gjort ^_^

Eftersom jag e så galen i denna serie så målade jag av en bild från den sista scenen i hela serien! :D
Aang & Katara!Från vänster: Toph(Aangs jordbändnings lärare),  Aang(Avataren),  Sokka(Aangs vän och medresande, en kille med humor!) Katara(Aangs vän, vattenbändningslärare och även Aangs kärlek)

Somsagt.. Jag är lite töntig, inte sant ;)

/AliceIda

RSS 2.0