Kisse

Pojkvännens storebrorsas katt. Fett finer är den. Men fett fuler också för att det get mig astma hihi
 
 

Götegöte

Kom precis från andra turen till Göteborg idag. Var där tidigare idag med Kewin och köpte kläder + en asnajs bandana som varit efterlängtad ett bra tag. Sen efter att ha varit hemma i ca 3 timmar efter första besöket plockade kusinerna upp en och drog på bio. Catching Fire: fett bra!
 
Men livet är fint! Har nya goa kläder som dock får mig att se ut som en druggie haha! Allt som saknas i mitt liv just nu är gose Kewin vid min sida.
 
 
 

En bra kväll

 

Gosen

Att få mysa tillsammans med honom är något man längtat efter! Haha, tror vi bara varit ifrån varandra i max 1 vecka sedan vi blev tillsammans och efter endast den tiden lyckas jag alltid bli mentalt galen i saknad hahahahha. Brutalt galet kär tjej lol
 
Halsbandet är min julklapp till honom. Haha, ingenting jämfört med vad jag fick av honom! Men eftersom den är handgjord av mig och har en betydelse bakom sig (och att han faktiskt tycker om den haha) gör det lite jämnare ;)
 
 

Juletid

God jul alla fina! Diggar denna julaftonen iår! Fixade dubbelsäng på rummet och kompletterade det hela med tvn man fick i juklapp. Fett mys på rummet nu. Längtar tills gosen kan komma över så vi kan dela på detta hihi.
Sen lirade man på midnattsgudstjänsten och det gick riktigt bra! Saknat att stå på scen! Men nu är men fett trött, så jag säger godnatt och god fortsättning!
.

Återupptar bloggandet baby

Tröttnade på all skitreklam och designen på nattstad. Så jag öppnar åter upp min gamla blogg som jag ägt sedan allt för länge och det finns allt för mycket pinsamma saker här men jag låter allt gammalt vara kvar för det är väl kul att kolla på!? Iaf, inget mer vettigt att säga just nu så bai
 
 

RSS 2.0