asså detta!

hur jävla underbart är inte detta? Kärsbärsträdet blommar och man svettades påvägen hem i t-shirt. Så taggad på sommaren. Inte långt kvar egentligen! det är bara att härda
 
 

ammen tjänare

Le family drog till västkusten för att chilla i segelbåten. Jag stanna hemma då jag varit i öxabäck tre dagar i rad och kände att jag behövde lite hemma tid. Så sitter nu och käkar sallad ur en låda till lunch.
Men det är chill! Legat i mitt sol-fort och gassat fram tills nu och ska antagligen dra ner och köpa en glass till mig själv sen. Så jag klagar inte! Sen kommer förhoppningsvis Kewin hit också så att man får en sovkompis till imorgon då man återgår till en allt för utmattande skola. Usch. Blir trött på tanken.
 
Ska nu njuta vidare av min s.k mat. Herrå
 
Ser också förövrigt ut som en kille i keps och utan smink

denna dagen asså

Spenderat dagen i Öxabäck på en veranda gassande i solen. Käkat gött och lyssnat LP. Så underbart. Längtar dock ännu mera till sommarn nu lol
 

Skateee

Hänkade med Kewin och hans bror ut och fotade lite när de skejtade. Fett gött väder och fett go dag. Vår är fint
 
 
 

älskling

ska ha utställning i bokhandeln i slutet av april och har jobbat lite på bilder jag ska ha till det
 
 

tjänare

Skön sovmorgon! Ska strax dra ner till hemköp och fylla på busskortet för att kunna ta sig till skolan nu när vädret blir lite pissigt igen. Life as living to close to the school but still to far away lol.
Får förhoppningsvis framkalla de två filmrullarna jag fotat under helgen idag! Haha, analogt blev min grej på media lektionerna ;)
Gosen ska även joina en hem! Känns som det kommer bli en bra dag! :)
Harre!
 
 

thursdayyy

haft en lagom dryg men lagom bra dag. Tog en sväng förbi Lindex på vägen hem och cashade in en kofta jag hållt ögonen på ett tag när jag suttit mittemot och väntat på bussen. Fett taggan på att få använda den i sommar!
 
Drar förhoppningsvis till gosen imorgon. Behöver honom efter en dag som igår, usch. Mådde inte bra.
Aja, drar ut på en springtur nu och försöka göra sig av med de 3 munkarna man åt på vägen hem haha.
Hade!
 
 

RSS 2.0