JA! NEJ!

Mitt sätt att tänka rätt. Ska påminna mig om vad som är rätt svar på mina funderingar.
Borde jag köpa den där godispåsen? NEJ!
Borde jag ta ett träningspass idag? JA!
Osv. Trött på att vara trött. Vill vara hella fresch i sommar och att må bra är ju ett plus på det.
 
 

tränaträna uff uff uff

Kört stenhårt nu nere i mammas massagerum. Haha, satan va slö. Tvek på att jag kommer ta mig upp för trappan sen haha!
 
Eh ja, jag är ju som sagt do inte i skolan. Pallade helt enkelt inte idag. Denna veckan har varat i en evighet och har kännt mig liksom fysiskt tung, som om all press bokstavligen talat legat och vilat på mina axlar och tyngt mig. Så jag tjatade lite på päronen och beklagade över mitt liv så de tillslut sjukanmälde mig så att jag kan stanna hemma och helt enkelt bara fokusera på mig och ta hand om mig. Haha, tack och lov för god närvaro så att jag slapp gå till skolan idag.
Ska försöka ta mig till skolan på Måndag. Förhoppningsvid har jag släppt den sorgen jag känner över min tillvaro just nu och står ut veckan ut tills sportlovet. Aja, harre gött! Hoppas ni mår mentalt bättre än mig lol
 
 

Hålkamera

Media är allt en speciell linje. Haha, dessa bilder har då alltså fotats med en liten plåtlåda med ett hål i botten och en bit fotopapper klistrad på insidan. Fick sedan framkalla bilderna i mörkrum. Old fashion style när det kommer till fotografering. Fett coolt hur detta funkar!
Egentligen är original bilderna negativa och dessa här under är de som är inskannade och redigerade i datorn.
 
 

fluff fluff

Fett nöjd med håret! Men det suger att det blir sjukt statiskt och att det slickar sig mot kinderna då haha.
 
 

finbesök

 

SD och idioti

 
skitsnack? HAHA men tjena. Det är detta som gör att jag tappar hopp om människor

cuttcutt

Bestämt mig. Ska tvinga mami att cutta håret åt mig nu i helgen. Haha fuck frissör, palla lägga pengar på att klippa av håret! Vill bara bli av med det tunna håret som är typ 55% av mitt hår haha. Om jag bara blir av med det så att det jämnas ut med alla uppklippt lugg så blir jag lycklig.
åh ja juste, blekt det igen lol. Lite för mycket rött kvar och får inte färga mer pga elaka päron. Men jag överlever 
 
Nu blir det att mysa i gosens tröja och sakna honom lite. Haha, han är mitt liv typ! Sorligt.
 
 

fuuuuuck

HIttade en aaassfiiin klänning på Nelly.com i veckan som jag absolut verkligen ville ha. Den var både fin och såg otroligt bekväm ut då den inte framhävde de delar som jag är mest osäker över gällande min kropp. Men eftersom jag skulle till Kewin nu i helgen sa pappa att han kunde hjälpa mig beställa den när jag kom hem.
 
Gissa vad som var slutsålt när jag kom hem idag? Jag är så jävla förbannad
Klänningen kommer antagligen inte komma tillbaks heller då den var riktigt billig och även sänkts i pris på 100kr denna veckan.
 
Är sjukt full av ångest redan nu inför skolavslutning och andra sommarhögtider eftersom jag antagligen inte kommer hitta någon lika fin och bra klänning till dess. Ah, jag har ca 4 månader på mig, men tro mig. Ingen hatar mig mer än klänningsindutrin. ALLA klänningar är alltid fel för mig på ett eller ett annat sätt. Detta förstörde min Söndag något otroligt. Ska nu trösta mig med Fallout lol
 
 

Elvira babe

Fotade Elvira här om dagen och blev fett nöjd! Sådan vacker brud.
 
 
 
 

Oups

Råkade göra håret lite ljusare igen... Sitter dock kvar lite rött i det som jag hade hoppats på att bli av med, men jag överlever. After all, det är bara en hårfärg!
 
 

Söndag babe

Drog med gosen hem idag. Så nu sitter han och spelar Fallout medans jag pillar och fotar honom haha (annoying gf very much)
 
 
 

ASSÅ DETTA!

Beställde Fallout New Vegas i förrgår då det har kliat i fingrarna efter att få spela sedan man var hos gosen senast. Paketet kom fram idag och gissa vad!? De hade lagt i en fucking banana skids! Hur grymt är inte detta!? Om de alltid gör såhär rekomenderar jag verkligen er att beställa spel från maxfps.se haha!
 
 

Redan skoltrött

Vill redan bort där ifrån. Vill inte längre bli påpackad en massa uppgifter jag ändå inte kommer ha någon nytta av. Vill inte längre vara tvingad till att vara omringad av all den idioti. Efter att ha snackat med en vän så har jag kommit fram till att det finns allt för många människor som tynger mig endast genom att bara tänka på deras handlingar och beteende. Vill som sagt endast här ifrån och få ta hand om mig själv då allt jag önskar mig är att få vara lycklig.
Ska försöka blunda för den flödande idiotin dessa 2 och ett halvt år jag har kvar och fokusera på vänner och få till plugget, then I'm out of here!
 
 

Hard work work

Nu jävlar. I sommar ska jag vara så jävla fit! Ska inte länge skämmas över mig själv när jag glider över stranden. Låter kanske som bullshit just nu eftersom typ varenda person drar den varje nyår. Men jag är fullt seriös. Har redan kommit igång med träning och nyttigare tankebana och bara det är en win och motivation nog för att fortsätta för mig! Wish me good luck!
 

Fläta yäyä

Skicklig syster indeed. Synd bara att den förbrukades på en jag-sitter-inne-hela-dagen-dag.
 
 

Det bästa med att vakna upp idag

Var att jag gjorde det bredvid honom. Vakna typ kl 10.30 och låg och drog oss till 12.00 och lämnade rummet först kl 15.00 för att få i oss lite mat. Haha, alla morgonar får gärna börja såhär
 

Mitt 2013

Detta är ju tydligen en grej man gör. Men eftersom mitt 2013 var ett bra år jag tycker är värt att minnas tänkte jag att detta kunde vara en kul grej! Ursäkta usla bilder dock. Blev inte ägare till en riktigt kamera förens i December haha! De som är hyfsade är antagligen lånade av någon babe haha
 
Januari
Jag invigde året med bästa babes. Annars hyfsat död månad
 
Februari
Hade allmänt rött hår och sökte även in till Bäckäng teater.
 
 
Mars
Drog och åkte skidor på halvårets sista snö med fint folk.
Drack kaffe för första gången utan att vilja spy upp det igen.
Spelade också en riktigt go cover med kusinvitamin jag är fett stolt över!
Jag åkte nästan varje eftermiddag till Ängskolan och mötte upp babes för att sedan dra till Kinna och hänga.
Jag klippte även av och färgade det röda håret brunt.
 
April
Hade min första heldag i shorts på ett asgrymt KU läger på Marstrand.
Började få upp ögonen för Kewin när han stannade kvar när resten av hans klass for på klassresa och vi spenderade en hel tid tillsammans under skoltid.
Var med goa människor i Haby och hade världens fetaste brasa (nej inte den på bilden, utan en riktig brasa lol)
 
 
Maj
Blev 16 bast.
Hade random vattenkrig hos Nyhage och drog sedan efter en fredsförklaring ner till donken i lånade mjukiskläder. Ägde allt och alla på spexfotot med Fis och Esbjörn med temat Lotr. Det ägde
Hade avslutnings middag med världens bästa nior.
 
 
Juni
Haffade min drömpris Kewin Tengberg den 1 Juni. Blekte håret kvällen innan avslutningen, risky risky!
Gick ut nian och lämnade grymmaste skolan behind (biggest mistake in my life lol)
Såg världens bästa Håkan och hade en asgrym kväll i Göteborg med ännu mer lite grymma babes.
 
 
Juli
Spenderade en underbart go vecka på Hönö då man levde ett simpelt tältliv med goa människor där jag spenderade mycket tid till att måla random stuff på folks armar.
Annars var jag nästan alltid i Öxabäck och gosade med kattungar och Kewin haha.
 
 
Augusti
Spenderade en hel del tid med Kewin och drog även iväg ca 2 veckor med hans familj till Öland.
Färgade håret ännu en gång rött. Tog en tur till Krokholmen med folk.
Började även Bäckäng Teater och gick där i 3 dar innan jag bytte till Mark Estetik och Media
 
September
Gick i skolan och lärde känna mina nya klassmates. Skapade även våran es tradition med klasskompisarna #esfika haha check it out on instagram!
 
 
 
Oktober
Färgade håret riktigt riktigt mörkbrunt och snodde för det mesta pappas tröjor då jag inte pallade ha mina egna tajtare tröjor.
Went crazy med mina nya skills i fotoshop och gjorde några coola bilder.
Frida bjuppade på pumpapaj innan vi gick på lov.
 
 
November
Hittade världens grymmaste dräkt i kristallsalen som användes för fotografering.
Mina tröjor från yesstyle.com kom äntligen fram.
Färgade även håret rosa men det syntes inte så speciellt myket och det tonades ut ganska fort.
 
 
 
December
Firade jul som vem som helst med le family. Fick fina prylar inklusive en egen kamera.
Firade även 6 månader med min gosegos som fick en kedja med en egensmidad tränyckel med en betydelse bakom sig från mig som julklapp. Finaste klappen jag gett hittills haha. Skaffade även aprikosfärgat hår men som jag endast hade i en vecka eller ngt hahah. Annars har jag bara gått runt och gosat i december mörkret i mina slappa kläder vilket får mig att se ut som en druggie lol
 
Detta har än så länge varit det bästa året i mitt liv.Jag har haft underbara stunder med vänner. Fått bli kär i någon som älskar mig tillbaka och träffat nya underbara människor. Hoppas innerligt att 2014 har lika mycket att erbjuda. Herrå så länge
 

Shorts

Alla dessa shorts (och många fler) men ingen sommar att förbruka dem på.
Jag är en av dem som hatar vintern efter nyår. Nu är mystiderna över. Nu vill jag ha värme och sol!
 
 

inget händer idag dag

Det är chill. Sitter på min säng omringad av packning, kamera utrustning och papper och skisser. Hela mitt väsen framlagt på en säng. Haha! Saknar bara gitarren.
Men inget händer idag och det är rätt gött. Sådana här dagar blir inte så jobbiga om man ändå håller sig fresh! Säger jag som käkar chips halv två på dagen. lol
Men men, detta känns som en bra dag! Hoppas eran också blir det
bai
 

Welcome to paradise

7 månader och 1 dag. För mig känns detta nästan orealistiskt. Jag har levt med denna pojken i mitt liv i 7 månader då vi som längst varit ifrån varandra i knappt en vecka och jag har ännu inte tröttnat på att få vara med honom ett dugg! Snarare tvärtom! Det blir bara jobbigare och jobbigare att behöva lämna honom haha. Tönt.
 
Men det är detta man alltid längtat efter. Ett förhållande med sin bästa vän. Det är det ni ska gå efter kära flickor. Bilda förhållande med någon ni kan retas med, skratta med och prata med. Inte någon ni ska kunna visa upp eller bara för att få vara med någon. Sett allt för många sådana förhållanden och man blir bara ledsen när man ser dem. Ha respekt för er själva. Tack hej
 
 

RSS 2.0