Ingen inspiration alls !

Nope! nada! Nothing! Niente! Niekas! INGENTING!
Jag har verkligen noll inspiration! Varken till att rita eller greja med bloggen!
Vilken latmask jag är! Måste ändras. Måste ju verkligen få inspiration till att måla nu när jag har fått ansvaret att måla väggen vid trappen som leder ner till uppbehålls rummet ! Kommer bli SÅ awesome! :D
Men jag har ett ytte, pytte tiny problem! jag är inte helt 100% på vad jag ska göra...
Så här får ni en skiss på mina fyra funderingar...
1. Jag funderade på någon typ av manga tjej som enkelt står där med skolböcker och ser söt ut.
2. Något mer dramatiskt och välgjort ! (där är händer som hållar för att ansikte om ni undrar XD)
3. Något som är roligt! En snubbe som vill göra highfive eller något som kan "göra med" liksom!
4. Något knas jag hittar på internet kanske ?

Tell me what you think! Jag vet inte vad jag ska göra ! T_T

Aka

jag är trött, uttråkad och har inget liv... just nu i alla fall !
Ska snart ner till kyrkan och öva lite inför söndag. Ska spela med kusse och vänner.
Eftersom jag inte har något mer att säga och inte tänker lämna ett inlägg utan bild så ger jag er enm bild på min nyaste karaktär Uchida Aka !Näsan blev lite fail, men annars blev det andra rätt så hyfsat !

Jag har världens bästa humor !

Haha ! Not...
Min humor suger. Även jag tycker att den suger. Men men. Jag kan inte hjälpa att jag tycker det är kul att se Ray William Johnson kommentera riktig skit på youtube och få det att låta riktigt intressant så man sedan måste leta upp originalklippet ! ;)
.


I'm in love..

.... With this song !Stop Motion

Har alltid inspirerat mig ! :D
.

När jag har tråkigt kan det bli något sådant här...

10 facts about me that you didn't knew !

1. Jag är ett riktigt manga/anime freak!
Ni kanske märkt att jag målar ganska mycket manga... Men jag även läser manga och ser på anime ! Jag är helt nere i det men håller det ganska lågt in public då jag märkt att man får ganska mycket skit för det

2. Jag har aldrig flygit flygplan!
Nepp, aldrig satt min fot i ett och är inte så speciellt sugen på det heller

3. Jag lever utan en mobil!
Självklart äger jag en. Men den används för lite! Om jag får ett meddelande så kanske jag struntar i att svara pga att meddelandet kom för länge sedan för att svara eller för att jag inte orkar.

4. Jag är en riktig drömmare!
Jag är nog nästan som en liten gubbe. Kan bara sitta och drömma och tänka. Tänk att få åka till New York och se alla dessa platser man sett i filmer. Eller att få sitta på en gård och känna morgonsolen lysa i ansiktet...

5. Jag hatar skräckfilmer !
Seriöst. Jag har för livlig fantasi för att titta på sådant! Fast paranormal activity 2 är konstigt nog ett undantag... Kanske för att jag satt mitt på dagen (dock med nerdragna rullgardiner) och kollade på den med min syster ! ;P

6. Sedan första dagen jag såg det så har jag alltid låtit som Gamergxvideos när jag spelar tvspel!
Jag har alltid lika kul när jag kollar på hans klipp ! Bara ljuden han gör underhåller mig! haha ! :D

7. Jag älskar att skriva sagor/berättelser
Har jag alltid gjort sedan första klass då vi fick ta en liten ihop häftad pappersbok och rita och skriva en liten saga när vi var klara med lektionens arbete. Nästan halva min "minneslåda" är fylld med dem ! haha :D
Men jag älskart! Att få komma på en egen värld med egna karaktärer och måla med ord... Underbart.. bara underbart

8. Jag har glömt hur man målar för hand !
Seriöst! Här om dagen så hade jag tråkigt och bara greppade en penna och papper för att kladda. Har aldrig kännts så awkward! har helt klart målat med ritplatta för länge ! ^^

9. Jag hatar min egen röst !
Det tror jag många gör när de hör sin egna röst genom en inspelning eller liknande för första gången. Men jag är van att höra mig egna röst faktiskt. Och jag hatar den fortfarande. Även när jag pratar så hatar jag den. Jag sluddrar och hoppar alltid över orden när jag har något att berätta som jag är uppspelt av. Hatar det. Måste lära mig att ta't lugnt ;)

10. Jag är inte bara manga nörd.. jag är sims nörd !
Yes indeed I am ! Jag brukar inte spela sims bara för att spela. Brukar mest använde sims 2 för att fota till mina berättelser på thesims.se (som för tillfället ligger nere.. arrgghhh!!) och för att filma till youtube! Yupp, I'm a sims 2 youtuber.. Eller vad du nu vill kallat ! ;)Hoppas du gillart mina när-jag-har-tråkigt-inlägg !

Jag Lever !

Igår levde jag, och jag levde fullt ut !
Jag och Nelly (kusinen min) åkte med min syster och hennes vän in till göteborg/liseberg igår runt halv tio tiden på morgonen. Annie (systern min) och hennes kompis stod hela dan i en kö till Lotta på liseberg och syntes faktiskt i TV ett antal gånger ! :)
Men jag och Nelly gjorde inget annat än att åka ! :D
Uppskjutet, Balder, Kanonen, Lisebergsbanan och Kållerado var storfavoriterna tror jag :)
Eller iaf när vi åkte båda två. Kanonen var la den vi åkte mest... Ett tips är att sitta längst fram eller längst bak och skrika "jag lever!!" och hålla upp händerna när man skjuts iväg ;) Annars åkte jag Höjdskräcken en gång själv för typ 100 gången och... Atmosfear!
"JAG LEEVER!!" (dubbelt så högt än när vi åkte kanonen ;) )
Det var mina ord när jag föll i 110 km/h i tre sekunder. Bästa åket någonsin! Kunde tyvärr bara åka den en gång då våran buss hem skulle gå precis efter typ :/
Men jag rekommenderar den verkligen ! Speciellt när det är mörkt ute. Hela tornet lyser i röda lampor och utsikten är verkligen oslagbar!
.
.
Det är där emot en grej jag inte förstår mig på... Nu när jag vakna i morse kände jag att det gjorde on på min överarm när man tryckte lite lätt. Jag kollade och fick syn på stora röda märken! Fick panik! Hade jag blivit skadad på något vis eller ? Eller hade mamma koppat mig i sömnen eller ? (hon är massör)
Jag ringde henne och hon antog att det kanske var något attraktion som hade gett mig en stöt på något vis och att hon skulle kolla på det när hon kom hem.
.
.
Det ser inte lika farligt ut på bild...
Men någon som varit med om något liknande?
Både upplevelsen av Atmosfear och mina skumma märken på axlarna ?
Annars så mår jag skit bra ! :)
Vet, mycket text är ett minus i en blogg.. Men vad kan man göra? Går inte att beskriva min upplevlse med tre meningar precis ;)

RSS 2.0